Koplamp herstel

Doffe of verweerde koplampen? Vervangen is niet nodig, Mellema Car Cleaning & Detailing herstelt ze weer voor u.

Hoe ontstaan doffe koplampen?

Zure regen, pekel, UV stralen, wasstraatchemicaliën en andere omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat uw koplampen dof en verweerd worden. Er ontstaat een aanslag op de buitenzijde van de koplamp die ervoor zorgt dat er minder licht doorgelaten wordt, dit belemmert het zicht en kan onveilige situaties opleveren.

Waarom koplamp herstel?

Koplampen raken door de jaren heen verweerd en er komen krasjes op. Sommige koplampen zijn zo dof en verweerd dat het zelfs een afkeur punt kan zijn bij de apk van uw auto. Het vervangen van uw koplampen is een dure aangelegeheid en daarom worden bij Mellema Carcleaning de koplampen niet alleen hersteld maar ook worden deze voorzien van een nieuwe beschermlaag door middel van een coating. Doffe/verweerde koplampen kunnen ook zorgen voor onveilige situaties, Mellema Carcleaning & Detailing maakt ze weer zo goed als nieuw en daardoor heeft u weer goed en veilig zicht in het donker.

Hoe gaat het in zijn werk?

In ongeveer 1 tot 1,5 uur worden de koplampen (zonder demontage) volledig hersteld. In verschillende stappen worden de lampen behandeld en uiteindelijk voorzien van een sealant of coating die de koplampen weer opnieuw bescherming bieden. Bij de exclusive behandeling worden ze behandeld met de IGL ecocoat headlight coating (1 jaar garantie), een UV-werende ceramische coating.

 

Basic behandeling € 69,- (prijs per set)

  • Koplampen worden ontdaan van doffe en verweerde aanslag
  • Koplampen worden in meerdere stappen gepolijst
  • Sealant aanbrengen

Exclusive behandeling € 99,- (prijs per set)

  • Koplampen worden ontdaan van doffe verweerde aanslag
  • Koplampen worden in meerdere stappen gepolijst
  • Hoogwaardige UV-werende ceramische coating aanbrengen (1 jr. garantie)

(dit zijn tevens ook de tarieven voor de achterlichten. Dit kan echter ook i.c.m. koplampen tegen een gereduceerd bedrag)

 

Promotiefilm - koplamp herstel Mellema Car Cleaning & Detailing